Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Kimse üzerine alınmasın hocam burası bir forum paylaşım yeri yorumlara açık olmak lazım bilende bilmeyende yazıyor forum işte paylaşmaz isek ne anlamı kalır değilmi aracı alırken çok detaylı araştırmalarda bulundum dolu hasarı göçüğü kesinlikle olamaz keza olsa bunu yapacak tecrübe ettiğim usta ve sizin tekrar ederek aynı sorunu fark edecek olmanız için mucize gerekli eğer hasar büyük değilse öyle işçilikler yapılıyor. Aracımın üst kısımda bir kaput üzeri ve arka bagaj kapağında vardı bu diğerleri çamurluk vs. etrafında vardı bir parmağın genişliğinde boyada ne çizik nede herhangibi iz hiç bir şey yoktu sanki parmak basılmış gibi daha öncede belirtiğim gibi bakımı kısa sürede yapıldı ancak şimdi farklı 3 yerde aynı göçüklerden var senaryo aynı bu gün arkadaşım bir göçüğe buna tas vurmuş dedi boyada ne iz var ne bişe dedim diğerleri nedir? Onada şöyle cevap verdi araç yıkama yerlerinde olma ihtimali dikkat etmek lazım mış sebep çok buldun mu daha öncede bu sebepler ile 600 tl para verdim ha yine vericem yapılacak cuma günü 50 bin bakımı için servis den randevu aldım birde onlara göstereceğim honda teknolojisi ve rahatlığı ile tutku dış kaporta sözün bittiği yer kendi düşüncem bu yöndedir. Teşekkürler
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.