Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Benim aracım FB7 otomatik benzinli.İstanbul şehiriçi ortalamam 10.5-11 litre (%50 yoğun, %50 yoğun olmayan trafikte).Şehir dışında ise 7.5-8 litre (120-160km hız aralığında). Yazın klima sürekli açıktır, ekonomi tuşunu veya cruise hiç kullanmam, çünkü bana göre değil. 2-3 defa uzun yolda cruise denedim ve 110km sabit hızda 6 litre civarı değerleri bile gördüm ama dediğim gibi bana hitap etmiyor, benzinden 1 litre tasarruf yapıcam diye keyfimden vaz geçemem.iPad cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Benim aracım FB7 otomatik benzinli.
İstanbul şehiriçi ortalamam 10.5-11 litre (%50 yoğun, %50 yoğun olmayan trafikte).
Şehir dışında ise 7.5-8 litre (120-160km hız aralığında). Yazın klima sürekli açıktır, ekonomi tuşunu veya cruise hiç kullanmam, çünkü bana göre değil. 2-3 defa uzun yolda cruise denedim ve 110km sabit hızda 6 litre civarı değerleri bile gördüm ama dediğim gibi bana hitap etmiyor, benzinden 1 litre tasarruf yapıcam diye keyfimden vaz geçemem.
iPad cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.