Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Yağın çabuk ısınması aşınmayı ve sürtünmeyi fazlalastir. Bu zararın yanı sıra performans kaybına sebep verir. Ben devir çevirmeyi sevdiğim için bunu ince yağ ile uzun süreli yapmam ve 3 RPM yukarısına asla LPG modunda cikarmamaya özen gösteririm subap ayarını bozan unsurlardan biridir yüksek isidir. Otomotiv sektöründeyim. Hatta bir ara htr bünyesinde çalışmıştım. Ben psikolojik olarak rahat edemem bu konuda fakat TR de standart 0.20 demek yağ en iyi performansını -1 ve +20 derece olarak vermektedir. Mineral ve tam sentetik farklıdır. Wankel motorlar hakkinda da bilgim ve tecrubem vardır. Fakat konu burada yağ tavsiyesi istemissiniz. Evet 0.20 olur ama bence 0.30 tavsiye ediyorum ben. Motor yağları isindikca akiskanlasir,fakat fazla isindiklarinda daha da akiskanlasir, uzun vade de zarar görecektir metaller. Ben 200 k da motor yemek istemem. Tabi şahsi düşüncem böyle sadece neden 0.20 neden 0.30 konusunu aciklamasini yaptim dilediğiniz yağı kullanabilirsiniz.GM 5 Plus d cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yağın çabuk ısınması aşınmayı ve sürtünmeyi fazlalastir. Bu zararın yanı sıra performans kaybına sebep verir. Ben devir çevirmeyi sevdiğim için bunu ince yağ ile uzun süreli yapmam ve 3 RPM yukarısına asla LPG modunda cikarmamaya özen gösteririm subap ayarını bozan unsurlardan biridir yüksek isidir. Otomotiv sektöründeyim. Hatta bir ara htr bünyesinde çalışmıştım. Ben psikolojik olarak rahat edemem bu konuda fakat TR de standart 0.20 demek yağ en iyi performansını -1 ve +20 derece olarak vermektedir. Mineral ve tam sentetik farklıdır. Wankel motorlar hakkinda da bilgim ve tecrubem vardır. Fakat konu burada yağ tavsiyesi istemissiniz. Evet 0.20 olur ama bence 0.30 tavsiye ediyorum ben. Motor yağları isindikca akiskanlasir,fakat fazla isindiklarinda daha da akiskanlasir, uzun vade de zarar görecektir metaller. Ben 200 k da motor yemek istemem. Tabi şahsi düşüncem böyle sadece neden 0.20 neden 0.30 konusunu aciklamasini yaptim dilediğiniz yağı kullanabilirsiniz.
GM 5 Plus d cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.