Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: Fb7 benzin tüketimiYnt: Fb7 benzin tüketimi[quote author=mehmetzengin link=topic=128.msg9431#msg9431 date=1405865427]Araba otomatik mi manuel mi? 7.5lt çok çok iyi bence. Fabrika verisi bile değil nasil kullanıyorsun kardes. Tiyo ver de bizde az yaktiralim
Ynt: Fb7 benzin tüketimi
[quote author=mehmetzengin link=topic=128.msg9431#msg9431 date=1405865427]
Araba otomatik mi manuel mi? 7.5lt çok çok iyi bence. Fabrika verisi bile değil nasil kullanıyorsun kardes. Tiyo ver de bizde az yaktiralim
Hocam araç 2013 otomatik vites elegance aslında hiçbirşey yapmıyorum tamamen şans A ve B yi sıfırlamadan önce 9,1 lt idi ekranda tek farklı olan şey sürekli trafik olan E5 de iftar öncesi hiç trafik yoktu mesafe 100 km gidiş dönüş yani öyle uzun yolda diyemeyiz aslında fakat şunuda fark ettim bu araç hızlandıkça daha az benzin harcıyor yani diğer araçlardan farkı bu bence sürekli D de kullaniyorum ben ve sürekli Econ kapalı ama eğer trafik yogun ise Econ açıyorum hemen cünkü bu araç en çok benzini dur kalklarda yiyor bence
[/QUOTE]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.