Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Stft değeri de anlık, + görünür. Sizin durumda anormallik var ama +-5 aralığı iyi ayar olarak kabul edilir.Ben 7 yıldır ayarımı kendim yapıyor kontrol ediyorum. Bende ltft 0 mesela. Araç sensörden zengin karışım olarak algıladığında benzin enjeksiyon süreleri düşer. Buna paralel olarak lpg enjeksiyonu da lpg beyni, benzin beynini taklit ettiği için azalmış olur. Fakir karşımda da enjeksiyon artar. Bu durumda map haritasından çarpanlar ayarlanır. Araç belli bir noktaya kadar bu şekilde tölere eder. Obdli lpg kitleri de ayrıca müdahale eder daha kusursuz bir hava yakıt karışımı elde edilir.
Stft değeri de anlık, + görünür. Sizin durumda anormallik var ama +-5 aralığı iyi ayar olarak kabul edilir.
Ben 7 yıldır ayarımı kendim yapıyor kontrol ediyorum. Bende ltft 0 mesela. Araç sensörden zengin karışım olarak algıladığında benzin enjeksiyon süreleri düşer. Buna paralel olarak lpg enjeksiyonu da lpg beyni, benzin beynini taklit ettiği için azalmış olur. Fakir karşımda da enjeksiyon artar. Bu durumda map haritasından çarpanlar ayarlanır. Araç belli bir noktaya kadar bu şekilde tölere eder. Obdli lpg kitleri de ayrıca müdahale eder daha kusursuz bir hava yakıt karışımı elde edilir.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.