Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bugun araci yikamaya verdim, adama suyu yakin tutma bunlarin boyasi hassas dedim. Adam biliyoruz abi merak etme dedi.. Sonuc: sag dikiz aynasi ve arka camin ordaki sütunda boya atmis Simdi ben ne deyim? Bir daha yikamaciya arac verirsem iki olsun..Fotolari ekliyorum, buralara ne yapabilirim bir fikir verir misiniz? Kaskom var mini onarimdan boyatabilirim aslinda ama baska ne yapabilirim, ozellikle arka taraftaki buyur gider diye korkuyorum.[ATTACH=full]254494[/ATTACH][ATTACH=full]254495[/ATTACH]
Bugun araci yikamaya verdim, adama suyu yakin tutma bunlarin boyasi hassas dedim. Adam biliyoruz abi merak etme dedi.. Sonuc: sag dikiz aynasi ve arka camin ordaki sütunda boya atmis
Simdi ben ne deyim? Bir daha yikamaciya arac verirsem iki olsun..
Fotolari ekliyorum, buralara ne yapabilirim bir fikir verir misiniz? Kaskom var mini onarimdan boyatabilirim aslinda ama baska ne yapabilirim, ozellikle arka taraftaki buyur gider diye korkuyorum.[ATTACH=full]254494[/ATTACH][ATTACH=full]254495[/ATTACH]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.