Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: FB7 Civic vs Mazda 3Ynt: FB7 Civic vs Mazda 3walla ekranı beğendim ben biraz kişisel o yönü. geri görüşe ve sunroof eksikliği tamamen saçmalık ona bin kere katılıyorum. hele bi de sensör paketi eklenince öne 4 kamera gelmesine rağmen geri kamera olmaması??? el freni önceki kasada da ona benzerdi o biraz da sportiflik katmak için gibi geldi bana. direksiyon ve el frenindeki kırmızı dikişler çok hoş olmuş. ve fiyata elirsek mazda türkiyedeki pazarını biliyo 10 değil 15000 fazla bile denilebilir. servisi çok zayıf.bi de o tipe biraz daha tork ve beygir gerekirdi bence
Ynt: FB7 Civic vs Mazda 3
walla ekranı beğendim ben biraz kişisel o yönü. geri görüşe ve sunroof eksikliği tamamen saçmalık ona bin kere katılıyorum. hele bi de sensör paketi eklenince öne 4 kamera gelmesine rağmen geri kamera olmaması??? el freni önceki kasada da ona benzerdi o biraz da sportiflik katmak için gibi geldi bana. direksiyon ve el frenindeki kırmızı dikişler çok hoş olmuş. ve fiyata elirsek mazda türkiyedeki pazarını biliyo 10 değil 15000 fazla bile denilebilir. servisi çok zayıf.
bi de o tipe biraz daha tork ve beygir gerekirdi bence
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.