Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bende de atikerin kiti var üzerinde honda yazan, samsunda taktıracak yer bulamadım. Şema da var ancak birkaç kişiye gittim şamadranın praya takacacaz deyince istemedim. Youtube reklamında (atılım otogazdı sanırım) direksiyon altına takmışlardı. Yani 6 tane kabloyu takmak zor olmasa gerek ancak takacağın kabloları bilmek zor 2012 model arac, diğer modellerde kablo renkleri farklımıdır bilmiyorum, fb7 olan var ise görüntülü video atarsa herkes için yardımcı olur.Kablonun biri muhtemel artı ve diğeri şase dir. Diğer kablo şamandraya gidecek. Diğeri de muhtemelen göstergeye. Şu bilmez halimle tahmin ediyorum ama samsunda bunu yapamamaları bana ilginç geliyor.Götürdüğüm bir ustaya şemayı da verdim ancak yarım saat biryerleri aradı, kapı antındaki kapağı sökerken klipsi çatlattı. Usta yapamıyorsan kalsın dedim morali boZuldu söktüğü kapakları bile oturmamış plastik vidaları konsolda buldum. Ondan sonra da göstermedim.Röle bu: https://www.lpgyedekparca.com/atiker-honda-benzin-seviye-kontrol-rolesiTapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende de atikerin kiti var üzerinde honda yazan, samsunda taktıracak yer bulamadım. Şema da var ancak birkaç kişiye gittim şamadranın praya takacacaz deyince istemedim. Youtube reklamında (atılım otogazdı sanırım) direksiyon altına takmışlardı. Yani 6 tane kabloyu takmak zor olmasa gerek ancak takacağın kabloları bilmek zor 2012 model arac, diğer modellerde kablo renkleri farklımıdır bilmiyorum, fb7 olan var ise görüntülü video atarsa herkes için yardımcı olur.
Kablonun biri muhtemel artı ve diğeri şase dir. Diğer kablo şamandraya gidecek. Diğeri de muhtemelen göstergeye. Şu bilmez halimle tahmin ediyorum ama samsunda bunu yapamamaları bana ilginç geliyor.
Götürdüğüm bir ustaya şemayı da verdim ancak yarım saat biryerleri aradı, kapı antındaki kapağı sökerken klipsi çatlattı. Usta yapamıyorsan kalsın dedim morali boZuldu söktüğü kapakları bile oturmamış plastik vidaları konsolda buldum. Ondan sonra da göstermedim.
Röle bu: https://www.lpgyedekparca.com/atiker-honda-benzin-seviye-kontrol-rolesi
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.