Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam bende inanın çok bilgi sahibi değilim ancak bu iptal ile ilgili gerek yabancı gerek ülkemizdeki tüm bilgileri okudum. Emisyon sıcaklık yakıt performansa etkisini vs. Halada araştırıyorum en ufak zararına ikna olup görürsem egr valfini yenisi ile değiştireceğim.Ancak Egr iptali ile çok olumlu sonuçlar aldım aracımda. İptal edildikten sonra Yaklaşık 400 km şehir içi kullandım. Aracın gaz tepkimeleri olsun çekişi olsun gayet iyileşti. Rampa çıkışı falan eskisine göre çok daha güzel. Klima çalışırken performansı çok daha iyi . Rölantide oldukça sessizleşti. Yani araç rahatlamış gibi çalışıyor ve gidiyor.Egr iptalinde Emisyon için benzinde evet zehirli gaz miktarı %10-20 artıyor. Dizelde bu oran daha yüksek %40 lara kadar çıkıyor. Ancak Lpg çevreci bir yakıt olduğu için normalde emisyonumuz çok çok düşük o yüzden lpg de hiç problem değil emisyon.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam bende inanın çok bilgi sahibi değilim ancak bu iptal ile ilgili gerek yabancı gerek ülkemizdeki tüm bilgileri okudum. Emisyon sıcaklık yakıt performansa etkisini vs. Halada araştırıyorum en ufak zararına ikna olup görürsem egr valfini yenisi ile değiştireceğim.
Ancak Egr iptali ile çok olumlu sonuçlar aldım aracımda. İptal edildikten sonra Yaklaşık 400 km şehir içi kullandım. Aracın gaz tepkimeleri olsun çekişi olsun gayet iyileşti. Rampa çıkışı falan eskisine göre çok daha güzel. Klima çalışırken performansı çok daha iyi . Rölantide oldukça sessizleşti. Yani araç rahatlamış gibi çalışıyor ve gidiyor.
Egr iptalinde Emisyon için benzinde evet zehirli gaz miktarı %10-20 artıyor. Dizelde bu oran daha yüksek %40 lara kadar çıkıyor. Ancak Lpg çevreci bir yakıt olduğu için normalde emisyonumuz çok çok düşük o yüzden lpg de hiç problem değil emisyon.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.