Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bugün tekrar brc yetkili servise gittim( Bursa Nira Mühendislik). Tekrar test ettiler hortum ve bir bardak suyla [emoji16] Daha önce dedikleri gibi yine regülatörde gaz kaçağı olmadığını fakat aracın bir gece onlarda kalması gerektiğini sabah tekrar bakacaklarını söylediler. Bunu ben de test edebilirmişim. Emme manifolduna giren hortumu geceden çıkartacakmışım ve sabah onu takarak çalıştıracakmışım. Eğer direk sorunsuz çalışırsa bu regülatör ün gaz kaçırdığı anlamına gelecekmiş. Bu kesin testmiş [emoji849] Bu gece uygulayacağım bakalım gelişmelerden haberdar ederim.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bugün tekrar brc yetkili servise gittim( Bursa Nira Mühendislik). Tekrar test ettiler hortum ve bir bardak suyla [emoji16] Daha önce dedikleri gibi yine regülatörde gaz kaçağı olmadığını fakat aracın bir gece onlarda kalması gerektiğini sabah tekrar bakacaklarını söylediler. Bunu ben de test edebilirmişim. Emme manifolduna giren hortumu geceden çıkartacakmışım ve sabah onu takarak çalıştıracakmışım. Eğer direk sorunsuz çalışırsa bu regülatör ün gaz kaçırdığı anlamına gelecekmiş. Bu kesin testmiş [emoji849] Bu gece uygulayacağım bakalım gelişmelerden haberdar ederim.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.