Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
İsmail bey bende marş basınca araba boğuluyor gibi oluyordu bazen tek marşta çalışmıyordu kontağı kapatıp tekrar marş yapıyordum, rölanti dalgalanması ve silkeleme vardı. 130.000 bakımında bujileri değiştirdim birde subap ayarı yaptırdım ve sorunların hepsi düzeldi. Usta egzoz subaplarının çok sıkı olunca bu durumu yaptığını söyledi. Ancak regülatör sorununda da geç marş sorunu olduğu için emin olmak zor oluyor maalesef (2012 fb7 130.000km)Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İsmail bey bende marş basınca araba boğuluyor gibi oluyordu bazen tek marşta çalışmıyordu kontağı kapatıp tekrar marş yapıyordum, rölanti dalgalanması ve silkeleme vardı. 130.000 bakımında bujileri değiştirdim birde subap ayarı yaptırdım ve sorunların hepsi düzeldi. Usta egzoz subaplarının çok sıkı olunca bu durumu yaptığını söyledi. Ancak regülatör sorununda da geç marş sorunu olduğu için emin olmak zor oluyor maalesef (2012 fb7 130.000km)
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.