mask946
0
Honda Civic Sedan Silecek (2012-2015 FB7) Bosch Aerotwin
Kargo Dahil 90 TL

SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Kargo Dahil 90 TL

Aynı ürünü modelinden fd6 için kullanıyorum çok memnunum sessiz çalışıyor.Honda Civic Sedan Silecek (2012-2015 FB7) Bosch Aerotwin
Kargo Dahil 90 TLEkli dosyayı görüntüle 5838Ekli dosyayı görüntüle 5839Ekli dosyayı görüntüle 5840
Fiyatinin hakkini veriyormu ustaAynı ürünü modelinden fd6 için kullanıyorum çok memnunum sessiz çalışıyor.
İmkansızı dene, belki değildir!![]()
Bana göre veriyor. Piyasada daha uygun marka olanlarda var ama ben Bosch markasına güvenerek aldim. Memnunum
Yorumlarınız için teşekkür ederim Ben de cama pasta cila uygulaması yaptıktan sonra takmayı düşünüyorumBana göre veriyor. Piyasada daha uygun marka olanlarda var ama ben Bosch markasına güvenerek aldim. Memnunum
İmkansızı dene, belki değildir!![]()
Evet ürün gayet süper ama o kapak o kadar dandik yapılabilirdi o kadar dandik yapmışlar çözüm bir damla Japon yapıştırıcısı zaten işi bittiğinde çıkarıp atacağızbende bu üründen kullanıyorum silmesi güzel ancak ufak bir problemi var üstündeki kapak çok dandik. geçen araç yıkanırken tazikliyi yiyince fırlayıp gitti kapak. allahtan kırılmamış ama zor taktım.