FB7 için Honda Civic Sedan Silecek (2012-2015 FB7) Bosch Aerotwin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mask946
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Boyunun çoğu yerlerdeki satışlarda kısa geldiğini yazmayacak mısınız? Silerken yağmur sensörünü süpürmediğini

Ben de adından başka bir detay verilmeyen yorumlara bakarak almıştım. Sonra iade etmek zorunda kaldım.

Geçen yıl buralarda foto paylaşımı da yapmıştım.
700mm ve 575mm uzunlugunda
Orjinaliyle ayni
Sizin urun kotuleme amacinizi anlamadim

SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Yagmur sensoru dahil komple heryeri siliyor

Aracınız
Civic FB7 2012
Anlaşamadık. Daha açık, uzun, sıkıcı halde yazayım.

Pek çok yerde bu modelin uyumsuz boyda olanını 2012 sonrası Civic için diyerek satıyorlar. Ben mesela hb'den almıştım ve uzun silecek 3cm kadar kısa geldiği için sensörü süpürmüyordu. Başka sitelerden hangisinde sorsam boyunu vermiyorlardı ve varsa yorumlardan durumu anlıyordunuz. Halkımız da garip, sanki ilk defa silecek alıyormuş gibi, iki üç kat fazla verdiği ürünü kötülememek adına herhalde, bu eksikliğini pek dile getirmiyorlardı. Sadece iade etmekle kalmadım, kişisel olarak yorumlarda hatalı bilgileri bildiriyordum ama yayınlanıp yayınlanmadığını takip etmedim açıkçası. Haliyle ucuz ürünlere yönelmek zorunda kaldım.

Sizin bulduğunuz ürün olması gereken boyda. Keşke aldığınız yeri de yazaydınız. Reklama girsin, işini doğru yapanın reklamı yapılmaz mı?
Konu hakkında yazdığım yazılar yergi değil övgüdür aslında. Yergi olur mu hiç? Haşa!
Laftan tasarruf edince bu kadar izahata ihtiyaç oldu maalesef, mateessüf.

Lütfen şimdi doğru anlaştığımızı belli ediniz.

Aracınız
Anlaşamadık. Daha açık, uzun, sıkıcı halde yazayım.

Pek çok yerde bu modelin uyumsuz boyda olanını 2012 sonrası Civic için diyerek satıyorlar. Ben mesela hb'den almıştım ve uzun silecek 3cm kadar kısa geldiği için sensörü süpürmüyordu. Başka sitelerden hangisinde sorsam boyunu vermiyorlardı ve varsa yorumlardan durumu anlıyordunuz. Halkımız da garip, sanki ilk defa silecek alıyormuş gibi, iki üç kat fazla verdiği ürünü kötülememek adına herhalde, bu eksikliğini pek dile getirmiyorlardı. Sadece iade etmekle kalmadım, kişisel olarak yorumlarda hatalı bilgileri bildiriyordum ama yayınlanıp yayınlanmadığını takip etmedim açıkçası. Haliyle ucuz ürünlere yönelmek zorunda kaldım.

Sizin bulduğunuz ürün olması gereken boyda. Keşke aldığınız yeri de yazaydınız. Reklama girsin, işini doğru yapanın reklamı yapılmaz mı?
Konu hakkında yazdığım yazılar yergi değil övgüdür aslında. Yergi olur mu hiç? Haşa!
Laftan tasarruf edince bu kadar izahata ihtiyaç oldu maalesef, mateessüf.

Lütfen şimdi doğru anlaştığımızı belli ediniz.
Açıklayıcı bilgilendirmeniz için teşekkür ederim satın alma linkini aşağıda paylaşıyorum

https://urun.n11.com/muz-silecek/honda-civic-sedan-silecek-2012-2015-fb7-bosch-aerotwin-P101263078

Aracınız
Bende kullanıyorum cok memnunum muhteşem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aracınız
Civic FB7 2012
Geçen hafta gelen kuzey Afrika tozlarının arabaları ne hale getirdiğini çoğumuz gördük.
Aldığım ucuz ürün bu camları silerken ömründen epey yemiştir. Silecekleri kaldırıp elimi sürttüğümde zımpara gibi aşındıracak tozlar silecek üzerindeydi. İşte bu tip olumsuz şartlar, buz vs silecek kalitesini gösteriyor bence.
Sizde durum nasıl? Toz toplanması, camda iz bırakma, tozların temizlenmesi sonrası eski performansında silmeye devam edebilme durumu nasıl?
Verdiğiniz paraya helal olsun diyebiliyor musunuz?
Serviste bunun iki katını verip 25 liralık silecekten azıcık fazlasını alınca üzülmüştüm geçtiğimiz yıllarda.

Geri