Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam kısa far elegance paket fb7 kasada zaten orjinalinden xenon.Zayıf olduğunu size kim söyledi. 8 seneye yakındır orjinal ampulün değişmeden hala kullanıyorum xenon farı.Ama farklı paket ise normal halojenden şaşmayın. Önceki araçlarımda night breaker-photon-sarı hella... hepsini denedim ve kullandım. Normal far çanağı durumu, voltaj belli zaten. Siz fazla ışık almak istediğinde akımı fazla çekiyor ve genelde hep ampul maalesef zamanından önce patlıyor. Zaten %100-%150 gibi fazla lümen şiddeti sunan ampüller süre olarak garanti vermezler.Orjinal, standart, halojen olup philips, osram, stanley, toshiba gibi markalar inanın en iyisi.SM-A235F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam kısa far elegance paket fb7 kasada zaten orjinalinden xenon.
Zayıf olduğunu size kim söyledi. 8 seneye yakındır orjinal ampulün değişmeden hala kullanıyorum xenon farı.
Ama farklı paket ise normal halojenden şaşmayın. Önceki araçlarımda night breaker-photon-sarı hella... hepsini denedim ve kullandım. Normal far çanağı durumu, voltaj belli zaten. Siz fazla ışık almak istediğinde akımı fazla çekiyor ve genelde hep ampul maalesef zamanından önce patlıyor. Zaten %100-%150 gibi fazla lümen şiddeti sunan ampüller süre olarak garanti vermezler.
Orjinal, standart, halojen olup philips, osram, stanley, toshiba gibi markalar inanın en iyisi.
SM-A235F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.