Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: FB7 jantYnt: FB7 jantSürtme aracı basarsan yapabilir. Normal yaylar ile yani normal şartlarda hiç bir şey olmaz. 18" jant hem Fn2 Civic'te hemde FB7 Civic'te denedim. Randıman alamadım. Aşırı kütleme ve ses yapıyor. Ben onları kafama takmam müziğin sesini çok açarım kısa yol yaparım dersen tak. Ancak şehirlerarası yani uzun yol falan yapacaksan uğultu aşırı rahatsız edici. Kasis ve çukurlarda da banko "küüt" diye bir efekte kendini hazırla. k: Aracın çekişi de ne yazık ki inanılmaz düşecek. Hantallaşacak. 2 tonluk arabada 1.3 75 hp motor varmış gibi oluyor. :driver:
Ynt: FB7 jant
Sürtme aracı basarsan yapabilir. Normal yaylar ile yani normal şartlarda hiç bir şey olmaz. 18" jant hem Fn2 Civic'te hemde FB7 Civic'te denedim. Randıman alamadım. Aşırı kütleme ve ses yapıyor. Ben onları kafama takmam müziğin sesini çok açarım kısa yol yaparım dersen tak. Ancak şehirlerarası yani uzun yol falan yapacaksan uğultu aşırı rahatsız edici. Kasis ve çukurlarda da banko "küüt" diye bir efekte kendini hazırla. k: Aracın çekişi de ne yazık ki inanılmaz düşecek. Hantallaşacak. 2 tonluk arabada 1.3 75 hp motor varmış gibi oluyor. :driver:
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.