Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Valla o da ihtimal dahilinde sonuçta elektronik bi parça. Aracı 2.el alınca bu tip durumlar olabiliyor. Bende de fd6 var benzer durumu bende yaşadım. Araç düşük devirlerde silkeleme bi cansızlık vardı ama yüksek devirlere çıkınca benzinden daha iyiydi. 1-2 usta ayar yapamadı ümraniyede bi usta buldum , yüksek devirlerde daha iyi gitsin diye bi tık büyük delmişler delikleri(bi büyük enjektör takılmış galiba) o yüzden her usta ayar yapamaz,montaj esnasında da eğer delik etrafından hava alırsa lamba yaktırır devamlı falan demişti.1-2 çatlayan borusunu değiştirdik sorunlar düzeldi. Benim de 1 defa arıza lambası yaktı katalizör arızası verdi,sildirdim. İzmir gaziemirde prins bayisinde kontrol ettirdim biz buna müdehale etmeyelim çok iyi ayar yapılmış,büyük ihtimal gazın kalitesiyle alakalıdır dedi.Bidaha da yakmadı. Lpg benzine göre daha hassas çalışması gereken,motordaki problemleri belli eden bir sistem, benzinde hissedilmeyen ortaya çıkmayan ne varsa lpg de hortluyor. Götürdüğünüz yerde honda geldiğinde onun sensörü söküp sizin araçta denemesini isteyin,sensörünüz arızalı mı değil mi görünür gidip sensör alsanız bi sürü para bir de arızalı değilse boşuna. Ustalar malesef deneme yanılmayla iş yapıyor.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Valla o da ihtimal dahilinde sonuçta elektronik bi parça. Aracı 2.el alınca bu tip durumlar olabiliyor. Bende de fd6 var benzer durumu bende yaşadım. Araç düşük devirlerde silkeleme bi cansızlık vardı ama yüksek devirlere çıkınca benzinden daha iyiydi. 1-2 usta ayar yapamadı ümraniyede bi usta buldum , yüksek devirlerde daha iyi gitsin diye bi tık büyük delmişler delikleri(bi büyük enjektör takılmış galiba) o yüzden her usta ayar yapamaz,montaj esnasında da eğer delik etrafından hava alırsa lamba yaktırır devamlı falan demişti.1-2 çatlayan borusunu değiştirdik sorunlar düzeldi. Benim de 1 defa arıza lambası yaktı katalizör arızası verdi,sildirdim. İzmir gaziemirde prins bayisinde kontrol ettirdim biz buna müdehale etmeyelim çok iyi ayar yapılmış,büyük ihtimal gazın kalitesiyle alakalıdır dedi.Bidaha da yakmadı. Lpg benzine göre daha hassas çalışması gereken,motordaki problemleri belli eden bir sistem, benzinde hissedilmeyen ortaya çıkmayan ne varsa lpg de hortluyor. Götürdüğünüz yerde honda geldiğinde onun sensörü söküp sizin araçta denemesini isteyin,sensörünüz arızalı mı değil mi görünür gidip sensör alsanız bi sürü para bir de arızalı değilse boşuna. Ustalar malesef deneme yanılmayla iş yapıyor.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.