Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: Fb7 led'ile sorular ve cevaplarñ.Ynt: Fb7 led'ile sorular ve cevaplarñ.[quote author=tanerozbabacan link=topic=245.msg14005#msg14005 date=1412359731]Ben henüz dışarılara plaka ışıkları haricinde el atmadım ama içerisi konusunda çalışmalarım sürüyor....Soldaki yeni led sağdaki eskisi;Eski photonlardan bir tanesi yanıyorken içerisi ;Yeni aldığım 48 ledli no namelerden bir tanesi tek başına yanarken içerisi;Sonuç ; yeni aldığım led çok fazla parlak geldi,ikinciyi takmadigim halde içerisi sahne gibi oldu.Arka tarfta fena durmadı ama on taraf yakınca resmen gözümü alıyor. Lamba camına film kaplatasın geldiSanırım eskilerle devam edeceğim.
Ynt: Fb7 led'ile sorular ve cevaplarñ.
[quote author=tanerozbabacan link=topic=245.msg14005#msg14005 date=1412359731]
Ben henüz dışarılara plaka ışıkları haricinde el atmadım ama içerisi konusunda çalışmalarım sürüyor....
Soldaki yeni led sağdaki eskisi;
Eski photonlardan bir tanesi yanıyorken içerisi ;
Yeni aldığım 48 ledli no namelerden bir tanesi tek başına yanarken içerisi;
Sonuç ; yeni aldığım led çok fazla parlak geldi,ikinciyi takmadigim halde içerisi sahne gibi oldu.
Arka tarfta fena durmadı ama on taraf yakınca resmen gözümü alıyor. Lamba camına film kaplatasın geldi
Sanırım eskilerle devam edeceğim.
Taner hocam çok güzel olmuş eskilere gerek yok yeniden devam[emoji106]
[/QUOTE]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.