Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
1- Eco var, "fabrika çıkışlı LPG 'li" araçlara söyleniyor. Motorda birkaç farklılıklar var.2- Yetkili servisin LPG taktığını bilmiyorum, ben dışarıda BRC MY11 taktırdım, sorunsuzum çok şükür. 3 seneye düşse ne düşmese ne? 10 yıldır aynı motoru satıyor fabrika, kronik sorunu yok.3- (Yorum yapmıyorum).4- Ekstra 150 tl istenmişti benden bu modül için, vermedim. Benim aracımın benzin deposu tam doludur. LPG alırken benzinde alırım, 5 tl verdiğimi hatırlamıyorum.5- Ya 55, ya da 57 km/h 'de bir çırpma var ama o da sakin kullanımlarda yapıyor, şoför anlayabiliyor.Benden bu kadar.
1- Eco var, "fabrika çıkışlı LPG 'li" araçlara söyleniyor. Motorda birkaç farklılıklar var.
2- Yetkili servisin LPG taktığını bilmiyorum, ben dışarıda BRC MY11 taktırdım, sorunsuzum çok şükür. 3 seneye düşse ne düşmese ne? 10 yıldır aynı motoru satıyor fabrika, kronik sorunu yok.
3- (Yorum yapmıyorum).
4- Ekstra 150 tl istenmişti benden bu modül için, vermedim. Benim aracımın benzin deposu tam doludur. LPG alırken benzinde alırım, 5 tl verdiğimi hatırlamıyorum.
5- Ya 55, ya da 57 km/h 'de bir çırpma var ama o da sakin kullanımlarda yapıyor, şoför anlayabiliyor.
Benden bu kadar.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.