Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
kışın neyse de, havalar ısınmasına rağmen benim araç ta bu aralar çok yakıyor. 20 bin bakımında ayar çektirmem lazım galiba.bazen bir depoyla 235 km bazen 280 km yapıyor. depo 80 tl civarına doluyor 32 lt. %90 şehir içi olmasından kaynaklı olsa da yine de fazla geldi.oturduğum bölge küçük olduğu için araç bazen 2-3 km yol yapmadan hedefime gidiyorum. sıkışık trafik denen şey yok ama kırmızı ışık yoğunluğu ve bol kavşak var.bunlara istinaden tüketim değerleri hakkında fikrinizi alabilir miyim?
kışın neyse de, havalar ısınmasına rağmen benim araç ta bu aralar çok yakıyor. 20 bin bakımında ayar çektirmem lazım galiba.
bazen bir depoyla 235 km bazen 280 km yapıyor. depo 80 tl civarına doluyor 32 lt. %90 şehir içi olmasından kaynaklı olsa da yine de fazla geldi.
oturduğum bölge küçük olduğu için araç bazen 2-3 km yol yapmadan hedefime gidiyorum. sıkışık trafik denen şey yok ama kırmızı ışık yoğunluğu ve bol kavşak var.
bunlara istinaden tüketim değerleri hakkında fikrinizi alabilir miyim?
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.