Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
o yakıt tüketimi göstergesindeki değeri bi ara 6.2 ye kadar düşürdüm, fakat araç lpg li. 1.2 ile çarp muhabbetine hiç girmeden, lpg tankı fulle, gideceğin yere git, aynı pompadan tekrar fulle mantığıyla.hatay/dörtyol - mersin/erdemli susanoğlu arası (gidiş-geliş) 54 tl lpg + pompa direk attı zorlama ile 6 tl benzin (60a tamamlamak için) aldı.km bilgisini hatırlamıyorum 490 civarı fakat test için çok sakin bir şekilde kullanıldı. çoğunluk otoban.araç uzun yolu seviyor ve az yakıyor ekleme:yolda 20 tl lpg alınmış şimdi uyardı kardeşim
o yakıt tüketimi göstergesindeki değeri bi ara 6.2 ye kadar düşürdüm, fakat araç lpg li. 1.2 ile çarp muhabbetine hiç girmeden, lpg tankı fulle, gideceğin yere git, aynı pompadan tekrar fulle mantığıyla.
hatay/dörtyol - mersin/erdemli susanoğlu arası (gidiş-geliş) 54 tl lpg + pompa direk attı zorlama ile 6 tl benzin (60a tamamlamak için) aldı.
km bilgisini hatırlamıyorum 490 civarı fakat test için çok sakin bir şekilde kullanıldı. çoğunluk otoban.
araç uzun yolu seviyor ve az yakıyor
ekleme:yolda 20 tl lpg alınmış şimdi uyardı kardeşim
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.