Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Su dokmeyi deneyin kayisin oraya, Kayis icin temizlik spreyleri var onlari alin ve donerken bunu sikin. Klima kompresorunuz kapali olsun, LPG enjektorleri calismasin benzine alin. Bunlarin hepsini sadece “Yetkili Servisten “ temin etti iseniz uygulayin. Ben subap sesini bile anlarim motoru dinlerim ve tespitlerim dogru cikar genelde. Ekim ayinda 400 lira verdim 3. Gozdeki s egsoz subabibdan geliyor dedim yetkili servise gulduler ve hafif bir onemsiz bosluk varmis.Yetkili servisten temin edin parcalari orijinali Madein USA yazar. Gecen sene 230 liraydi gerki kutugu ve bilyanin fiyatini bilmiyorum ama komle 1400 vardir herhalde.Bu bir problem degil degisim en son yol olsun. Bakim malzemesi var bu kayis icin onu deneyin once.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Su dokmeyi deneyin kayisin oraya, Kayis icin temizlik spreyleri var onlari alin ve donerken bunu sikin. Klima kompresorunuz kapali olsun, LPG enjektorleri calismasin benzine alin. Bunlarin hepsini sadece “Yetkili Servisten “ temin etti iseniz uygulayin. Ben subap sesini bile anlarim motoru dinlerim ve tespitlerim dogru cikar genelde. Ekim ayinda 400 lira verdim 3. Gozdeki s egsoz subabibdan geliyor dedim yetkili servise gulduler ve hafif bir onemsiz bosluk varmis.
Yetkili servisten temin edin parcalari orijinali Madein USA yazar. Gecen sene 230 liraydi gerki kutugu ve bilyanin fiyatini bilmiyorum ama komle 1400 vardir herhalde.
Bu bir problem degil degisim en son yol olsun. Bakim malzemesi var bu kayis icin onu deneyin once.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.