Konuya cevap cer

Şuan terakkideyim v kayışı değişimi için geldim dedim temsilciye hemen fiyat aldın mı diyor ? ) Hayır dedim tamam deyip bana deli fiyatlar soyledi 600 tl üstü maliyet çıkarıyor, dedim sen ne yapıyorsun bir yanlışlık var filan. Daha yeni yetkili serviste değişenler var çok daha ucuz olması gerekiyor hatta geçen sene 270 TL gibi bir fiyatı vardı dedim o geçen seneydi dedi ve hangi serviste değişmişler dedi bilmiyorum bir önemide yok hepiniz aynı parçayı kullanmıyor musunuz bu kadar fark çok mantıksız dedim birşey diyemedi tabi, bak dedim çamkıranı vs aramadan buraya geliyorum hep yapmayın böyle… neyse sonra parça kısmını aradı sözde, evet dedi parca 340 TL miş indirimide var dedi işçilikle vs 400 e gelir dedi tamam şimdi oldu dedim. Ustayı görmek istiyorum dedim geldi dinlettim ben birşey demeden ilk dediği şey kayıştan olma ihtimali çok yüksek ama bu kayış kısa dedi kısa olunca bağlı bütün rulmanları zorlayıp bozma ihtimali çok yüksek hatta kasnaklardaki dişleri bile parlatmış dedi kayış. Meraklı bekleyiş başladı simdi İnş diğer rulmanları bozmamıştır hesapta 150-200 TL kar yapmak için kesinlikle orijinal harici ölçü taktırmayın arkadaşlar…

Geri