Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
merhabalar, araç 62binde ani fren yapınca araçta sarsıntı sorunu ile servise gidince disklerin tornalanmasi ve balatalarin değişmesi gerektiğini ama acil olmadığı uyarısını aldım.benim sorunum araç hizlanirken 95-105 km civarında pedal kısmında titresim ve çok hafif direksiyona vurma var. bu sarsıntı disklerden dolayı olabilir mi kimi usta olmaz diyor kimisi evet ondan diyor.sizlerin de görüşünü almak istiyorum. bu durum daha çok sıcak asfaltta oluyor.lastiklerde sorun yok rotlar tamam balans yapıldı.akslar sağlam.
merhabalar, araç 62binde ani fren yapınca araçta sarsıntı sorunu ile servise gidince disklerin tornalanmasi ve balatalarin değişmesi gerektiğini ama acil olmadığı uyarısını aldım.
benim sorunum araç hizlanirken 95-105 km civarında pedal kısmında titresim ve çok hafif direksiyona vurma var. bu sarsıntı disklerden dolayı olabilir mi kimi usta olmaz diyor kimisi evet ondan diyor.sizlerin de görüşünü almak istiyorum. bu durum daha çok sıcak asfaltta oluyor.lastiklerde sorun yok rotlar tamam balans yapıldı.akslar sağlam.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.