Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hamit bey ısınıp ısınmadığına bakmadım açıkçası ama yorumlarda en az ısınan markalardan olduğu söyleniyor. Yağmurlu havada deneyemem çünkü ardahanda yaşıyorum burda kasımda başlayan kar mayısa kadar sürüyor mayısı beklemem gerekiyor. Ama öyle sanıyorum ki hiç bir led ya da xenon sarı halojen gibi yağmur performansı vermez. Belkide verir bilemiyorum. Ses olayı ampulu yuvaya takmadan önce çalışıp çalışmadığını kontrol için çalıştırdık hiç ses yok sadece hafif arkasında bulunan fan çalışıyor onunda sesi yok denebilir. Yuvaya takıp kaputu kapatınca zaten ses duyulmuyorFIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hamit bey ısınıp ısınmadığına bakmadım açıkçası ama yorumlarda en az ısınan markalardan olduğu söyleniyor. Yağmurlu havada deneyemem çünkü ardahanda yaşıyorum burda kasımda başlayan kar mayısa kadar sürüyor mayısı beklemem gerekiyor. Ama öyle sanıyorum ki hiç bir led ya da xenon sarı halojen gibi yağmur performansı vermez. Belkide verir bilemiyorum. Ses olayı ampulu yuvaya takmadan önce çalışıp çalışmadığını kontrol için çalıştırdık hiç ses yok sadece hafif arkasında bulunan fan çalışıyor onunda sesi yok denebilir. Yuvaya takıp kaputu kapatınca zaten ses duyulmuyor
FIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.