Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Açıkçası bu kullanım bilgisi ile alakalı. Kulakçıklar var, 5 den 4 e hatta 3 e çekersen 6000 devir ile dediklerin olmaz. Ama arabanızı tanımanız lazım. 150 nm tork var arabada. Aracınızı tanırsanız dedikleriniz olmaz. 200 220 nm tork lu arabalarla çok aşık attım, yeri geldiğinde 1 alt viteste gittim ama hiç geride kalmadım. Ha yakıtı o an sömürür ama ortalamada zaten az yakan bir araç. Ama sürekli yüksek hız istiyorsan çift egzantirikli veya dizel bir araç sizin isteklerinizi karşılar bu durumdaHTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Açıkçası bu kullanım bilgisi ile alakalı. Kulakçıklar var, 5 den 4 e hatta 3 e çekersen 6000 devir ile dediklerin olmaz. Ama arabanızı tanımanız lazım. 150 nm tork var arabada. Aracınızı tanırsanız dedikleriniz olmaz. 200 220 nm tork lu arabalarla çok aşık attım, yeri geldiğinde 1 alt viteste gittim ama hiç geride kalmadım. Ha yakıtı o an sömürür ama ortalamada zaten az yakan bir araç. Ama sürekli yüksek hız istiyorsan çift egzantirikli veya dizel bir araç sizin isteklerinizi karşılar bu durumda
HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.