Fb7 otomatik şanzıman iyimi yoksa manuel mi teşekkürler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Batuhan@
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Civic FB7 2013
S.a honda civic fb7 75 bin km de araç var boya hasar kaydı yok 2013 araç 69 bin tl otomatik araba çok keyifli rahat çok hoşuma gidiyor ama kendi araclarım korkumdan hep manuel aldım bu sefer otomatik almayı düşünüyorum bide otomatik şanzıman biraz korkuyorum arıza açarmı daha önce sadece çalıştıgım şirketin aracı otomatıktı kullanıyordum ama kendi araçım manueldi hep yani hiç otomatik aracım olmadı ne tür arızaları olur ne sorunları olur bilmiyorum honda da tipi kasası çok hoşuma gidiyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkurler allah herkesin işini rast getirsin

Aracınız
Civic FB7 2013
S.a honda civic fb7 75 bin km de araç var boya hasar kaydı yok 2013 araç 69 bin tl otomatik araba çok keyifli rahat çok hoşuma gidiyor ama kendi araclarım korkumdan hep manuel aldım bu sefer otomatik almayı düşünüyorum bide otomatik şanzıman biraz korkuyorum arıza açarmı daha önce sadece çalıştıgım şirketin aracı otomatıktı kullanıyordum ama kendi araçım manueldi hep yani hiç otomatik aracım olmadı ne tür arızaları olur ne sorunları olur bilmiyorum honda da tipi kasası çok hoşuma gidiyor bide araçta dueble ekran var bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkurler allah herkesin işini rast getirsin

Ekli dosyalar

• 800CC02D-A3E7-46C2-A82C-A4E089851C3A.jpeg
    800CC02D-A3E7-46C2-A82C-A4E089851C3A.jpeg
    680.5 KB · Görüntüleme: 68

Volkan Dizge

0
Yönetici
Ad Soyad
Volkan Dizge
Aracınız
Civic FD6 2011
S.a honda civic fb7 75 bin km de araç var boya hasar kaydı yok 2013 araç 69 bin tl otomatik araba çok keyifli rahat çok hoşuma gidiyor ama kendi araclarım korkumdan hep manuel aldım bu sefer otomatik almayı düşünüyorum bide otomatik şanzıman biraz korkuyorum arıza açarmı daha önce sadece çalıştıgım şirketin aracı otomatıktı kullanıyordum ama kendi araçım manueldi hep yani hiç otomatik aracım olmadı ne tür arızaları olur ne sorunları olur bilmiyorum honda da tipi kasası çok hoşuma gidiyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkurler allah herkesin işini rast getirsin

Hondanın otomatiğinden kolay kolay sorun yaşamazsınız. Sağlam bir şanzımanı var. Manuele yakın tepkiler verir gaza basarsanız yüksek devirde vites değiştirir normal kullanımda düşük devirlerde vites değiştirir. Almadan önce bende böyle bi kararsızlık yaşamıştım fakat otomatiğin çevrim oranları manuele göre daha iyi, manuelde 3000 devirde 120 yapıyorken otomatikte 135-140 civarı yapıyor. Uzun yolsa aynı tüketim ile daha yüksek hızda ilerlemiş oluyorsunuz. Ş.içi kullanımda otomatik olması nedeniyle manuele göre 1-2 litre fazla yakar ama benim için önemli değil rahatlığı yeter. Hondanın otomatiği size sorun yaratmayacaktır. Düşük kilometreli temiz bir araç bulursanız keyifle binersiniz.

iPhone cihazından gönderildi.

Aracınız
Civic FB7 2013
Hondanın otomatiğinden kolay kolay sorun yaşamazsınız. Sağlam bir şanzımanı var. Manuele yakın tepkiler verir gaza basarsanız yüksek devirde vites değiştirir normal kullanımda düşük devirlerde vites değiştirir. Almadan önce bende böyle bi kararsızlık yaşamıştım fakat otomatiğin çevrim oranları manuele göre daha iyi, manuelde 3000 devirde 120 yapıyorken otomatikte 135-140 civarı yapıyor. Uzun yolsa aynı tüketim ile daha yüksek hızda ilerlemiş oluyorsunuz. Ş.içi kullanımda otomatik olması nedeniyle manuele göre 1-2 litre fazla yakar ama benim için önemli değil rahatlığı yeter. Hondanın otomatiği size sorun yaratmayacaktır. Düşük kilometreli temiz bir araç bulursanız keyifle binersiniz.

Volkan Dizge

0
Yönetici
Ad Soyad
Volkan Dizge
Aracınız
Civic FD6 2011
Teşekkürler saolun yorumunuz için 75 bin km de arac km az deilmi

Atmosferik araçlarda km nin çok ta önemi yok aslında ama içinizin rahat etmesi açısından km ne kadar düşük okadar iyi. 75 bin düşük bi km benim gözümde , honda için 300-400 bini geçerse yüksek sayarım ben

Geri