Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Gecmiş olsun. Aracı giderken N ve D arasında oynamak yerine S ve D arasında oynamak her zaman daha iyidir. Benimde aracım Otomatik ve FB7. Ben sakin kullanmam pek yüksek deviri severim ara sıra bu kesinlikle benzinde ve yolun bos oldugu zamanları kullanırım. İlk yag değişimimi 30 k da yapmıstım bu sebeple iyiki erken değiştirmişim dedim sonra 38 k da tekrar yaptım su an 47 k da ve 50 k da tekrar yapacagım. Hepsi takip eltında dikkat etmeniz gereken ani kalkıslar (sert) yapmayın Honda gercekten Vites konusunda cok iyidir filitre tıkanıp yaglama azalmısta olabilir . Konuyu merakla takip ediyorum tekrardan cok gecmiş olsun Honda sanzumanı bozuk olsa bile götürür yolda bırakmaz arabanızdan bu sebeple soğumayın kesinlikle. Bu konuda ben ona cok güveniyorum o güvenide gercekten bana hissettiriyor.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Gecmiş olsun. Aracı giderken N ve D arasında oynamak yerine S ve D arasında oynamak her zaman daha iyidir. Benimde aracım Otomatik ve FB7. Ben sakin kullanmam pek yüksek deviri severim ara sıra bu kesinlikle benzinde ve yolun bos oldugu zamanları kullanırım. İlk yag değişimimi 30 k da yapmıstım bu sebeple iyiki erken değiştirmişim dedim sonra 38 k da tekrar yaptım su an 47 k da ve 50 k da tekrar yapacagım. Hepsi takip eltında dikkat etmeniz gereken ani kalkıslar (sert) yapmayın Honda gercekten Vites konusunda cok iyidir filitre tıkanıp yaglama azalmısta olabilir . Konuyu merakla takip ediyorum tekrardan cok gecmiş olsun Honda sanzumanı bozuk olsa bile götürür yolda bırakmaz arabanızdan bu sebeple soğumayın kesinlikle. Bu konuda ben ona cok güveniyorum o güvenide gercekten bana hissettiriyor.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.