Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaşlar subap ayarı yaptırmıştım ama 1400 km yaptım tekrar başladı sabah çalışma geç oluyor lpg ustama gıttım baktık enjeksiyonda sıkıntı yoktu honda servisi subap dedi yada lpg enjeksiyondan manifolta gaz kaçırıyor dedi enjeksiyona baktık kaçak yok ama ustam için rahat etsin dedi garantide 900 ₺ lik enjeksiyonu değiştirdi honda yı aradım durumu anlattım pazartesi gel aküye bakalım dedi arabayı soğuttuk iyice akü ölçere bağladık tam soğumadığı halde araba çalışırken akü 9.3 e düşüyor abi normali 11 in altına düşmemesi lazım dedi sabah 9unda altına düşer bu dedi bakalım honda gitcez pazartesi ne diyecekleriPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar subap ayarı yaptırmıştım ama 1400 km yaptım tekrar başladı sabah çalışma geç oluyor lpg ustama gıttım baktık enjeksiyonda sıkıntı yoktu honda servisi subap dedi yada lpg enjeksiyondan manifolta gaz kaçırıyor dedi enjeksiyona baktık kaçak yok ama ustam için rahat etsin dedi garantide 900 ₺ lik enjeksiyonu değiştirdi honda yı aradım durumu anlattım pazartesi gel aküye bakalım dedi arabayı soğuttuk iyice akü ölçere bağladık tam soğumadığı halde araba çalışırken akü 9.3 e düşüyor abi normali 11 in altına düşmemesi lazım dedi sabah 9unda altına düşer bu dedi bakalım honda gitcez pazartesi ne diyecekler
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.