Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
fb7 den fc5 e geçmiş biri olarak size tecrübemi anlatayım, öncelikle konfor gerçekten bir üst segmente geçmiş gibi hissediyorsunuz, teknoloji olarak neredeyse hiç bir eksiklik kalmıyor fb7 de eklemeyi düşündüğünüz herşey eklenmiş oluyor, fb7 ninde fc5 inde boyası aynı incelikte ve narin, ama fb7 de ben boyanın durduk yere paslandığını nokta nokta sarardığını görmüştüm kapı altlarından başlayarak ve şaşırmıştım fc5 te bunu yaşamadım, CVT yi ilk kullanım zamanlarında bazen can sıkıcı şekilde araç gitmiyor hissi uyandırmıştı (bende f1 yok) ama sonradan aracın sessizliğine sanki elektrikli gibi sarsıntısız gidişini sevdiğim için nadirde olsa yokuşta bağırmasına alıştım ama şehir için konforu gerçekten harika, sessizliği fb7 nin bir tık üstünde ama çok iyi değil, 2020 modellerde Elegance ve EXE arasında sadece multimedia, deri koltuk, ve anahtarsız çalıştırma gibi farklar var, eğer bu farklar çok önem arzetmiyorsa elegance yeterli olacaktır, ayrıca hız ve güç seviyorsanız ECO almayın TURBO modellerden alın 1.5 Eco Elegance mesela, ama benim gibi sakin kullanıyorsanız ve yakıtta önemli ise ozaman eco yu sorunsuz ve uygun maliyetli kullanırsınız düşüncesindeyim.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.