Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam bosverin bilmesinler, Bende Otopark.com uyesiyim hatta aracimda sticker bile var bunun ben And ve Sinan için takip ediyorum. Japon arabalarinin mekaniği çok saglamdir bu bir gerçek Donald Trump boşuna Hondayi Amerikadan silerim demedi [emoji2] Gercekten alman arabalarini uzun sikmaya gelmez dayanamazlar. Bunu And Mehmet E39 M5 Videosunda söylemişti zaten uzun bir zaman önce. Ben bu orman yolundan 20 saniye kesiciye girsem motoru kirabilirim ama bir S2000 ile belki 3000 km gidebilirim diyordu o şekilde. Kendi aracı zaten 150 k da sandık motor getirmisler servisten. Sebebi motor sogukken bir basta duyalim sesini diyenler yüzünden. Soğuk motorda ayaginizi gaz bedalinin üzerinde bile tutmayin. Ben boşuna 30 k da Vites yagini 5.6 k da bir motor yağı ve 2 yılda bir sivilari degistirmiyorum. Arabam benimle yaslanacak binmek için aldım bir gün satarim ya diye değil. Trafik var diye yola cikmayan insanlarız saat secerez arabam yorulmasin şu saatte çıkarsam daha az güneş görür diyen insanlariz. Anlamaz o tip insanlar gercekten mahsallah diyelim her yerde aracimi garajindan çıkardığımda soruyorlar satarsan haberim olsun diye buna aynı benzin istasyonu aynı pompada bulunan kişi dahil temiz bakmissin fabrikadan alıp burayami getirdin diye.. Aracim aslında FB6 Si görünümlü 2016 model bir FB7.. Ne bir yay ne bir ses sistemi var yaptığım tek şey K&N filitreleri o da Hondanin OEM filitresinden iyi oldugu için ve yikanabildigi için... Atmosferik iyidir Türbo bir motor hissiz geliyor bana keşke araclarimizda gazı Telli olsaydı ve gerçek bir hidrolikli bir direksiyona sahip olsaydi diyorum. Ben biraz motor kaputunun altında neler olup bittiğini duymayi sevenlerdenim. Benzin ve araba fiyatlari ucuz olsa keşke, direk V8 bir motora sahip araba alırım.GM 5 Plus d cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam bosverin bilmesinler, Bende Otopark.com uyesiyim hatta aracimda sticker bile var bunun ben And ve Sinan için takip ediyorum. Japon arabalarinin mekaniği çok saglamdir bu bir gerçek Donald Trump boşuna Hondayi Amerikadan silerim demedi [emoji2] Gercekten alman arabalarini uzun sikmaya gelmez dayanamazlar. Bunu And Mehmet E39 M5 Videosunda söylemişti zaten uzun bir zaman önce. Ben bu orman yolundan 20 saniye kesiciye girsem motoru kirabilirim ama bir S2000 ile belki 3000 km gidebilirim diyordu o şekilde. Kendi aracı zaten 150 k da sandık motor getirmisler servisten. Sebebi motor sogukken bir basta duyalim sesini diyenler yüzünden. Soğuk motorda ayaginizi gaz bedalinin üzerinde bile tutmayin. Ben boşuna 30 k da Vites yagini 5.6 k da bir motor yağı ve 2 yılda bir sivilari degistirmiyorum. Arabam benimle yaslanacak binmek için aldım bir gün satarim ya diye değil. Trafik var diye yola cikmayan insanlarız saat secerez arabam yorulmasin şu saatte çıkarsam daha az güneş görür diyen insanlariz. Anlamaz o tip insanlar gercekten mahsallah diyelim her yerde aracimi garajindan çıkardığımda soruyorlar satarsan haberim olsun diye buna aynı benzin istasyonu aynı pompada bulunan kişi dahil temiz bakmissin fabrikadan alıp burayami getirdin diye.. Aracim aslında FB6 Si görünümlü 2016 model bir FB7.. Ne bir yay ne bir ses sistemi var yaptığım tek şey K&N filitreleri o da Hondanin OEM filitresinden iyi oldugu için ve yikanabildigi için... Atmosferik iyidir Türbo bir motor hissiz geliyor bana keşke araclarimizda gazı Telli olsaydı ve gerçek bir hidrolikli bir direksiyona sahip olsaydi diyorum. Ben biraz motor kaputunun altında neler olup bittiğini duymayi sevenlerdenim. Benzin ve araba fiyatlari ucuz olsa keşke, direk V8 bir motora sahip araba alırım.
GM 5 Plus d cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.