Konuya cevap cer

Beyler Selamun Aleyküm Başımdan Geçen Rezilliği Anlatacağım Hararet Sorunu İçin

Yetkili Servisi Aradım Bu Sabah Fc5 Su Radyatörü Fiyatı İstiyorum Varmı Dedim Elinizde Var Dedi Fiyat Sordum 5,729 TL Fiyat Verildi Gün İçinde Alacağımı Söyledim Kapattım

Ardından Moto Kurye Çağırıp Yolladım Servis’e Parçayı Alması İçin Kurye nin Yanında Tekrar Aradım Servisi Fiyat Ve Parça Teyiti İçin Tekrar Aradım Parça Elimizde Var Fiyatı Bu Denildi Servise Gitti Kurye Parça Almaya

Servis Yedek Parça Bölümündeki Şahıs Parça nın Fiyatını 11.600 dedi su radyatörü için

Kurye Benim İle Konuşturdu Servis Çalışanı nı Parçayı Var Dediniz Fiyat Bu Dediniz Kurye Yolladım Dedim

Biz Su Radyatörüne O fiyat Demedik Klima Radyatörüne 5,729 TL Dedik Sen Bize Klima Radyatörü Sordun Su Radyatörü Demedin Su Radyatörü 11,600 Alıyorsan Al Dedi

2 kere Aradım Hem Fiyat İçin Hem Kurye Geliyor diye Dedim Bizim Burda Telefon Çekmiyor Duymamışız Anlamamışız a Getirdi Konuyu Bende Telefon da Biraz Ters Konuştum Elimizde 1 Tane Var Onu da İstesende Satmıyoruz Diyip Konuyu Kapatıyorlar

Almadım da Zaten Ama Kurye ye Ödemeyi Cebimden Yaptım Aracımın Radyatörü Söküldü Yenisi Geliyor Diye Arabasız Kaldım

Şimdi Sorum Şu

Radion Diye Bir Marka Var Parçacı da Radyatör 3000 e Veririm Dedi Sana Markayı Bilen Varmı İyi mi Yolda Bırakır mı ?

Yapan Servisin İsmini Paylaşmadım Ama İstanbul Avrupa Yakasında Bi Yetkili Servis

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri