Konuya cevap cer

Bir yorumda ben ekleyeyim; Arkadaşlar arabadan ne beklediğiniz çok önemli bu seçimi yaparken konfor, performans, donanım, maliyet, yakıt tüketimi, sağlamlık vb. bir sürü kavram var bunların hepsini eklerseniz bu fiyatlar uçar gider yinede ben daha önce corolla, leon vb. araçlar kullanan bir sürücü olarak bahsedeyim ilk defa bir civic kullandım aracım fc5 bence rakiplerine göre oldukca iyi sebebine gelince yukarıda bir arkadaş bahsetmiş donanım olarak rakiplerinden  çok üstün (paket bazlı söylüyorum iki aracında en düşük paketi veya 2. paketleri gibi) iç dizaynı diğer araçlardan çok daha iyi sağlamlık dersen en iyi olduğu konu bence hem motor hemde şanzıman adına kullanım olarak ta çok daha tok, oturaklı gidiyor. Benim aracım benzinli sakin kullanırsan yakıt tüketimi 7,6 kadar düşürmüştüm bir ara, İllaki parasını ödediniz sıkıntı çıkmasın istiyorsunuz ama bu araçların hepsinde sıkıntı çıkıyor. Bende mesela bluetoothla ilgili yaşadığım sıkıntıyı yazdım foruma ama insanlar daha büyük sıkıntılar çekiyor 0 km Audi a6 dsg şanzımanı dağıttığını gördük bizim böyle dertlerimiz olmadığı için çok basit sıkıntıları bile abartıyoruz bence biraz daha adaletli olup fiyatına göre ve corolla, megane, focus gibi rakiplerine oranla değerlendirmemiz gerekiyor tabi bunlar benim fikirlerim katılmaya bilirsiniz ama ben 1 aylık honda kullanıcısı olarak elegance donanımlı aracımdan gayet memnunum çevremdekilere de kesinlikle tavsiye ederim Herkese iyi günler.

Geri