Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Araç tam bir f/p aracı dizel elegance için konuşuyorum yol tutuşu ve süspansiyonları gerçekten harika, aracı alalı 3 ay oldu 2600 km'dir kullanıyorum araç gerçekten çok konforlu beni hiç yormuyor, bende otomatik mevcut malesef sehir içi yarım litrede olsa fazla yakıyor ama dsg gibi 40 50 binde biteceğine kafam rahat kullanayım tork konvertorlu ZF şanzıman olsun, şekil şemal açısından sınıfının şüphesiz en şık aracı, Toyota Corolla dan geçtiğim için ses yalıtımı konusunda ben bir eksik göremiyorum, ben otomatik tsi boş Passat alacağıma, civic dizel Elagance donanımlı otomatik bir araç aldımAma tüm bunların yanında 2018 model araçlarda da GÖÇÜK sorununun devam ettiğini bilseydim kesinlikle almazdim.Lenovo K33a42 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Araç tam bir f/p aracı dizel elegance için konuşuyorum yol tutuşu ve süspansiyonları gerçekten harika, aracı alalı 3 ay oldu 2600 km'dir kullanıyorum araç gerçekten çok konforlu beni hiç yormuyor, bende otomatik mevcut malesef sehir içi yarım litrede olsa fazla yakıyor ama dsg gibi 40 50 binde biteceğine kafam rahat kullanayım tork konvertorlu ZF şanzıman olsun, şekil şemal açısından sınıfının şüphesiz en şık aracı, Toyota Corolla dan geçtiğim için ses yalıtımı konusunda ben bir eksik göremiyorum, ben otomatik tsi boş Passat alacağıma, civic dizel Elagance donanımlı otomatik bir araç aldım
Ama tüm bunların yanında 2018 model araçlarda da GÖÇÜK sorununun devam ettiğini bilseydim kesinlikle almazdim.
Lenovo K33a42 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.