Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Daha önce kullandığım araç nissandı ve kapı eşiklerinde şeffaf bantlar vardı. Muhtemel fabrikada yapıştırılmıştı. Bu malzeme sanırım şeffaf bant ama hangisi...Bana önerebileceğiniz yeterli kalınlıkla tek tarafı yapışkanlı film bant tavsiye edermisiniz?Tek korkum bu bantı ben yapıştırsam ve kirlenince veya zedelenince değiştirmeye kalksam alt tarafta eşikte boyalı metal parçaya veya bakalite zarar verir mi???Bakalitte ısıtma konusu bana uygun olacağını sanmam . Isıtmaya kalksam ben orayı yakarım üstad...
Daha önce kullandığım araç nissandı ve kapı eşiklerinde şeffaf bantlar vardı. Muhtemel fabrikada yapıştırılmıştı. Bu malzeme sanırım şeffaf bant ama hangisi...
Bana önerebileceğiniz yeterli kalınlıkla tek tarafı yapışkanlı film bant tavsiye edermisiniz?
Tek korkum bu bantı ben yapıştırsam ve kirlenince veya zedelenince değiştirmeye kalksam alt tarafta eşikte boyalı metal parçaya veya bakalite zarar verir mi???
Bakalitte ısıtma konusu bana uygun olacağını sanmam . Isıtmaya kalksam ben orayı yakarım üstad...
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.