Buna benzer epey malzeme olması hoşuma gitti. bardaklık yerine olanlarda vardı ama orda henüz bakmadım ama zaten içiçe geçmiş iki bardak varmış. Orası sanırım biçimsiz olur. Vitesin sağ ve sol tarafı için yapılmış olan 300 beğeni almış. Yani en çok onu beğenmişler. Linkteki fiyatlardan muhtemel çok daha ucuz satıcı da olabilir. Karar verince aramaya başlarım.
tr.aliexpress.com
Ayrıca bu koltuk arkası için de bu ürün soğuk tutma özelliği iyi ama bu alt tarafında tuvalet kağıdı koyma yeri gibi biyer yapmışlar.. Bu bölüm hoşuma gitmedi. Daha kullanışlı dizayn görürseniz lütfen ekleyin.
tr.aliexpress.com
Sizlerin kullandığı veya almak istediğiniz FC5 ile uyumlu araç içi saklamaları linkleri ile paylaşırsanız makbule geçer. Belki yerli üretim varsa daha da iyi olabilir
Teşekkürler

US $13.8 50% OFF|Merkezi kontrol vites kolu saklama kutusu saklama kutusu tamir dekorasyon için Honda Civic 10th 2016 2017 2018 2019 araba aksesuarları|İstifleme Toplama| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Ayrıca bu koltuk arkası için de bu ürün soğuk tutma özelliği iyi ama bu alt tarafında tuvalet kağıdı koyma yeri gibi biyer yapmışlar.. Bu bölüm hoşuma gitmedi. Daha kullanışlı dizayn görürseniz lütfen ekleyin.

62.68TRY |Araba koltuğu arka saklama çantası çok cep büyük kapasiteli araba koltuğu arka saklama çantası isı yalıtımı ve soğutmalı tasarım|Stowing Tidying| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Sizlerin kullandığı veya almak istediğiniz FC5 ile uyumlu araç içi saklamaları linkleri ile paylaşırsanız makbule geçer. Belki yerli üretim varsa daha da iyi olabilir
Teşekkürler