Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Yahu o kadar muhabbet dönmüş, adamın sorusuna cevap verilmemiş. Bilen varsa paylaşsın derdim, ama tahminle olmaz, net. bilen varsa paylaşırsa boşa yazışma dönmesin. Ben 2020 Mayıs'ta baktım ihtiyacım oldu. 2 yıl konuşulmuş ama ben de soruma cevap bulamadım.Bijon anahtarı = xx mm boyunda olacak.Stepne = şu adreste şu boyuta satılıyor.Kriko = şu model iyidir vs.Stepne olarak çıkma lastik jant aldım. Onu bagajda taşıyorum. Mevcut stepne haznesine sığmadığı için bagajın ortasına yatırdım, çok da rahatsız etmiyor. Sağlıcakla kalın.
Yahu o kadar muhabbet dönmüş, adamın sorusuna cevap verilmemiş. Bilen varsa paylaşsın derdim, ama tahminle olmaz, net. bilen varsa paylaşırsa boşa yazışma dönmesin. Ben 2020 Mayıs'ta baktım ihtiyacım oldu. 2 yıl konuşulmuş ama ben de soruma cevap bulamadım.
Bijon anahtarı = xx mm boyunda olacak.
Stepne = şu adreste şu boyuta satılıyor.
Kriko = şu model iyidir vs.
Stepne olarak çıkma lastik jant aldım. Onu bagajda taşıyorum. Mevcut stepne haznesine sığmadığı için bagajın ortasına yatırdım, çok da rahatsız etmiyor. Sağlıcakla kalın.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.