Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bende ayni niyetle ilana koydum uzerindeki jant lastikleri ama oluculer cok fazla ha suan imkanim olmadigi icin alamiyorum ama bence uzerindeki 16lara kisliklari tak yeni alacagin jant ise 18 kucuk olur diye dusunuyorum takacaksan 19 tak adv1 veya arceo valencia muhtesem duruyor yada oz un jantlari var guzel duruyor. Tabi bunlarin hepsi imkan meselesi maddi olarak sikintin yoksa guzel jantlar var. En azindan lastik degisecegine jantlari sokup takarsin surekli sureklide tak cikar yapip cizilmesini engellemis olursunRedmi Note 8 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bende ayni niyetle ilana koydum uzerindeki jant lastikleri ama oluculer cok fazla ha suan imkanim olmadigi icin alamiyorum ama bence uzerindeki 16lara kisliklari tak yeni alacagin jant ise 18 kucuk olur diye dusunuyorum takacaksan 19 tak adv1 veya arceo valencia muhtesem duruyor yada oz un jantlari var guzel duruyor. Tabi bunlarin hepsi imkan meselesi maddi olarak sikintin yoksa guzel jantlar var. En azindan lastik degisecegine jantlari sokup takarsin surekli sureklide tak cikar yapip cizilmesini engellemis olursun
Redmi Note 8 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.