Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Jantlar dediğim gibi katalog jantI ve sıfır araç alınırken ısmarlandı, yukarıda da screenshot koydum katalogtan. CMS'nin de olduğunu sanmıyorum, depolarında olmadığı için 1 ay beklemiştik. 10 sene Mercedes R&D'de çalıştım Almanya'da, bir çok kompnent tedarikçilerde üretilir, tabii ki OEM gereksinimlerini ve speklerine göre."apollon civic" diye aratınca çıkıyor, anlamısz pahalı olduğu için de herhalde kimse almamıştır Türkiye'de bir kaç kişi dışında ya da Honda Türkiye bize orijinal OEM jantı diye yan sanayi jant satıp kandırıdı
Jantlar dediğim gibi katalog jantI ve sıfır araç alınırken ısmarlandı, yukarıda da screenshot koydum katalogtan. CMS'nin de olduğunu sanmıyorum, depolarında olmadığı için 1 ay beklemiştik. 10 sene Mercedes R&D'de çalıştım Almanya'da, bir çok kompnent tedarikçilerde üretilir, tabii ki OEM gereksinimlerini ve speklerine göre.
"apollon civic" diye aratınca çıkıyor, anlamısz pahalı olduğu için de herhalde kimse almamıştır Türkiye'de bir kaç kişi dışında ya da Honda Türkiye bize orijinal OEM jantı diye yan sanayi jant satıp kandırıdı
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.