Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
2018 Fc5 eco elegance aracıma birkaç gün önce allianzdan kasko yaptırdım imm 2.5 milyon vs. 13660₺ civarı bir ücret ödedim. Trafik için neredeyse %95i teklif dahi vermedi. Kaskoyu öncesinde yaptırmama rağmen allianz bile teklif vermedi. %45 hasarsızlık indirimi ile meslek indirimi vs 2100 lira da Zurich Sigortaya ödedim.Haftaya da bakımı var 4bin ₺ de o tutar. Yani bu ay 20bin ₺ cepten uçtu gitti. 12 aylık maaşın iki ayını araba için ayırmak gerekiyor bundan sonra. Eskiden bir maaş hepsine yetiyordu.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
2018 Fc5 eco elegance aracıma birkaç gün önce allianzdan kasko yaptırdım imm 2.5 milyon vs. 13660₺ civarı bir ücret ödedim. Trafik için neredeyse %95i teklif dahi vermedi. Kaskoyu öncesinde yaptırmama rağmen allianz bile teklif vermedi. %45 hasarsızlık indirimi ile meslek indirimi vs 2100 lira da Zurich Sigortaya ödedim.
Haftaya da bakımı var 4bin ₺ de o tutar. Yani bu ay 20bin ₺ cepten uçtu gitti. 12 aylık maaşın iki ayını araba için ayırmak gerekiyor bundan sonra. Eskiden bir maaş hepsine yetiyordu.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.