Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
1 ay kadar önce 10.000 bakımına servise gidince söyledim ve onlarda bunun kronik olduğunu ve şanzımandan kaynaklı olduğunu korkulacak bir sorun olmadığını söylediler. Ama tabi bende biraz orda boş otururken ustalara sordum ve araştırdım. Bir çok kullanıcı bunun baya büyük bir sorun olduğunu düşünerek servise getirmiş aracını. Lpg ile ilgili değil dediler direk cvt problemiymiş. Bende lpg den olduğunu düşündüğüm için aracı dönerken bir süre benzinde kullandım yine yaptı aynı silkelenmeyi. Ama dikkat ederseniz yapınca 10 km filan yapmıyor sonra aynı devire düşersen bir daha yapıyor. Tahminim cvt nin yazımla belirlenen viteslerde ki geçişlerinde tercih yapamaması gibi geliyor. O devirde hangi vitese düşecek yada çıkacak sıkıntısı gibi hissettim. Fakat araçları biraz devir düşük kullanıyoruz millet olarak. Özellikle ısısı tam araçların 2000 üstü kullanılması atmosferik motorda daha iyi diye biliyorum.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.