Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam benim dediğim, aracın komple firewall'dan tutun da, arka tampona kadar bütün yerdeki döşemelerin sökülmesi ve özel yüksek dansiteli yalıtım süngeri ile (bitüself su yalıtımı için kullanılır ve aracı ağırlaştırır, ses yalıtımı için pek tavsiye edilmez) yalıtılması gerekir eğer 60-62 db seviyelerine ulaşmak istiyorsanız. Kapı döşemeleri de ayrıca yapılmalıdır. Bunlar ciddi masraflı işlerdir. bitüself ve ne marka olduğu belirsiz süngerler ile bu iş olmaz. Kullanacaksanız, Dynamat kullanmalısınız...Yanlış anlamayın, emeğinize saygısızlık yapmıyorum sadece doğru bildiklerimi anlatıyorum hepsi bu...
Hocam benim dediğim, aracın komple firewall'dan tutun da, arka tampona kadar bütün yerdeki döşemelerin sökülmesi ve özel yüksek dansiteli yalıtım süngeri ile (bitüself su yalıtımı için kullanılır ve aracı ağırlaştırır, ses yalıtımı için pek tavsiye edilmez) yalıtılması gerekir eğer 60-62 db seviyelerine ulaşmak istiyorsanız. Kapı döşemeleri de ayrıca yapılmalıdır. Bunlar ciddi masraflı işlerdir. bitüself ve ne marka olduğu belirsiz süngerler ile bu iş olmaz. Kullanacaksanız, Dynamat kullanmalısınız...
Yanlış anlamayın, emeğinize saygısızlık yapmıyorum sadece doğru bildiklerimi anlatıyorum hepsi bu...
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.