Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Yüzde 70 kesiyor ben memnun kaldım, bizim arabalar yol sesi konusunda çok gürültülü biraz gazlamayı seviyorsanız motorda zaten sessiz bir motor değil yol ve motor sesi birleşince çığrından çıkıyor gürültü işi, ben ne kaybederim diye yaptırdım stok halden kötü olamaz diye düşündüm 1250 euro vermiştim şu an ki kurla tabiki yüksek gelebilir ben yaptırdığımda kur 10 liraydı, sessiz bir lastik alırsanız çok memnun kalacağınızı düşünüyorum araba teneke halinden başka bir şeye evriliyor, passatın kapıları vs benim arabanın yanında şahin kapısı gibi kalır, rüzgar sesine bir etkisi yok direklerden camlardan 140-150den sonra net alıyor ama yol sesi konusunda ve dışardan gelen sesler konusunda çok ciddi faydası oldu merak ettiğiniz bir husus olursa yine bilgi vermeye çalışırımiPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yüzde 70 kesiyor ben memnun kaldım, bizim arabalar yol sesi konusunda çok gürültülü biraz gazlamayı seviyorsanız motorda zaten sessiz bir motor değil yol ve motor sesi birleşince çığrından çıkıyor gürültü işi, ben ne kaybederim diye yaptırdım stok halden kötü olamaz diye düşündüm 1250 euro vermiştim şu an ki kurla tabiki yüksek gelebilir ben yaptırdığımda kur 10 liraydı, sessiz bir lastik alırsanız çok memnun kalacağınızı düşünüyorum araba teneke halinden başka bir şeye evriliyor, passatın kapıları vs benim arabanın yanında şahin kapısı gibi kalır, rüzgar sesine bir etkisi yok direklerden camlardan 140-150den sonra net alıyor ama yol sesi konusunda ve dışardan gelen sesler konusunda çok ciddi faydası oldu merak ettiğiniz bir husus olursa yine bilgi vermeye çalışırım
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.