Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Tekrar Merhaba,Ben de katkılarınız için teşekkür ederim. Pazarlama ve müşterinin dilinden anlama konusunda paddle shift için Hondanın adımı umut verici. Onun dışında, teknik olarak fayda/zararını çok güzel ifade etmişsiniz. Müşteri araştırsın, sorsun, faydasına olduğunu düşünüyorsa paddle shift ile alsın, değilse olmadan alsın, ama kendi karar versin. Bunun adına makyaj da diyebiliriz, başka bir şey de. Benim exe eco aracım haziran üretimli ve eylülde teslim aldım. Bana paddle shift hakkında birşey söylenmediği gibi, ilk kez burada var olduğunu duydum. Hiç önemsemiyorum, dediğiniz gibi zevk meselesi bir yerde.LPG sarfiyatı durumunda görüşüm zaten sabit, sizinle aynı paralellikte düşünüyoruz. Tek fark, size güvenlik nedeniyle diye zırvalanmış, bense pazarlama stratejsi olarak görüyorum. Umarım kitlesel bazda bir görüş birliğine varabiliriz ve bu durumdan honda nın da haberi olur! :clap:
Tekrar Merhaba,
Ben de katkılarınız için teşekkür ederim. Pazarlama ve müşterinin dilinden anlama konusunda paddle shift için Hondanın adımı umut verici. Onun dışında, teknik olarak fayda/zararını çok güzel ifade etmişsiniz. Müşteri araştırsın, sorsun, faydasına olduğunu düşünüyorsa paddle shift ile alsın, değilse olmadan alsın, ama kendi karar versin. Bunun adına makyaj da diyebiliriz, başka bir şey de. Benim exe eco aracım haziran üretimli ve eylülde teslim aldım. Bana paddle shift hakkında birşey söylenmediği gibi, ilk kez burada var olduğunu duydum. Hiç önemsemiyorum, dediğiniz gibi zevk meselesi bir yerde.
LPG sarfiyatı durumunda görüşüm zaten sabit, sizinle aynı paralellikte düşünüyoruz. Tek fark, size güvenlik nedeniyle diye zırvalanmış, bense pazarlama stratejsi olarak görüyorum. Umarım kitlesel bazda bir görüş birliğine varabiliriz ve bu durumdan honda nın da haberi olur! :clap:
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.