- Ad Soyad
- İntension
- Aracınız
- Civic FD6 2008
Kitapçıkta önerilen Denso SKJ20DR-M11S ve NGK IZFR6K11S (Fabrika çıkışı üzerinde Denso var.) dışında Bosch buji kullanmak yanlış mı olur?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Link varmı hocam bi inceleyelim. Ben pek sıcak bakmıyorum, hele çinden alınma bujiler motoru elimize verebilirçin'den 3 takım almıştım çok memnunum. 9-11 dolar civarı idi 4 lü buji takımları. NGK IZFR6K11S. 1 takım kullanmadım halen bagajda zamanını bekliyor. 30-40 bin Km arasında değiştiriyorum.
ben sizin gibi düşünmüyorum hocam.Link varmı hocam bi inceleyelim. Ben pek sıcak bakmıyorum, hele çinden alınma bujiler motoru elimize verebilir![]()
Bunlar orjinalmi acaba. Ortalama kaç bin gidiyor.ben sizin gibi düşünmüyorum hocam.
4x IZFR6K 11S 9807B 561BW otomobiller türleri iridyum bujiler Honda Civic için CR V FR V|plug type|plug for carplug spark - AliExpress
bu Onypie markalı üründen 2 kez satın aldım kullandım, birde bunun 3Y markalısı vardı. şu an linkini bulamıyorum. araştırın seçenek çok.