Bir fd6 cıvıc kullanıcısı olarak yazıyorum; iç mekan kalitesi rakiplere göre düşük tamam malzeme kendini bırakmıyor ama düşük donanım rakiplere göre az, yalıtım az , süspansiyon sesi içerde boya ince bu paralara daha lüks arabalara binilebilir.... ama bende fd6 ya biniyorum ve her gördüğümde yeniden aşık olduğum ve gecenin bir yarısı binip 2 3 tur atmak geliyor içimden nedir bu FD6’nın yada honda cıvıc’in bukadar sevilmesinde ki neden yada nedenler ?
vtec kicked in yo !!!
vtec kicked in yo !!!
) Bana kalsa fazla abartılan şişirilen bir araç, dediklerinize katılıyorum ve bu paralara çok daha kemikli araçlara binilebilir. Abartılmasının nedeni de modifiyeye yatkınlık(arıza ışığını hemen yakmıyor mesela ) ,kolay parça temini, otomatik şanzımanın sorunsuz olmasıyla da birleşince çok geniş bir kitleye hitap ediyor. Sadece fd6 değil civic modellerinin çoğu tutuluyor çünkü geçmişi olan, 5 kasa öncesini bile trafikte görebildiğimiz bir araç. Daha önce farklı modelde de araçlarım oldu fakat civic in bu kadar sevildiğini bende aldıktan sonra öğrendim. Trafikte durdurup satılık olup olmadığını soran da oldu,3-5 gündür takip ediyorum anca denkgeldik takas yaparmısın diyen de oldu. Şaşırtıcı bişey benim için ama ufaktan da hoşuma gitmiyor değil