anil711 0 Katılım 7 Haz 2018 Mesajlar 787 Tepki puanı 297 Konum İzmir 31 Eki 2019 #1 Fd6 aracımdan sağ taraftan bozuk yollarda ses geliyor revizyonunu yaptırmayı düşünüyorum yaptıran var mı ? Memnun kalan kalmayan ? "The power of dreams"
Fd6 aracımdan sağ taraftan bozuk yollarda ses geliyor revizyonunu yaptırmayı düşünüyorum yaptıran var mı ? Memnun kalan kalmayan ? "The power of dreams"
M mehmet_goklu 0 Katılım 21 Eki 2016 Mesajlar 62 Tepki puanı 36 Yaş 36 31 Eki 2019 #2 Ben de aynı dertten muzdaribim ve taa Iğdır'dayım, büyük ihtimalle araç 1 hafta yatacak direksiyon kutusunu İstanbul'a göndereceğim revizyon için. SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla 0 Olumsuz oyla
Ben de aynı dertten muzdaribim ve taa Iğdır'dayım, büyük ihtimalle araç 1 hafta yatacak direksiyon kutusunu İstanbul'a göndereceğim revizyon için. SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
anil711 0 Katılım 7 Haz 2018 Mesajlar 787 Tepki puanı 297 Konum İzmir 31 Eki 2019 #3 mehmet_goklu' Alıntı: Ben de aynı dertten muzdaribim ve taa Iğdır'dayım, büyük ihtimalle araç 1 hafta yatacak direksiyon kutusunu İstanbul'a göndereceğim revizyon için. SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıklayın ... Bende izmirdeyim yaptırmayı düşünüyorum, sadece ses yapıyor bozulmuyor ama yaptırınca tık ses yokmuş "The power of dreams" Oyla 0 Olumsuz oyla
mehmet_goklu' Alıntı: Ben de aynı dertten muzdaribim ve taa Iğdır'dayım, büyük ihtimalle araç 1 hafta yatacak direksiyon kutusunu İstanbul'a göndereceğim revizyon için. SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıklayın ... Bende izmirdeyim yaptırmayı düşünüyorum, sadece ses yapıyor bozulmuyor ama yaptırınca tık ses yokmuş "The power of dreams"