Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam inşallah aracınızı istediğiniz fiyata satarsınız. Ben dün itibariyle 2010 civic elegance füme manuel arabamı 58.000 tl ye sattım. Arabamı aldığımda boya değişen yoktu aldıktan sonra kardeşim sol arka çamurluğu sürttü çamutluk boyandı, araba yine kardeşimdeyken arkadan biri vurdu bagaj kapağı değişti bu kazada 1400 tl hasar kaydı oluştu. Bir sefer ben ışıklarda beklerken biri arkadan vurdu 2092 tl hasar kaydı oluştu tampon bagaj kapağı değişti. Toplamda 3.492 tl hasar kaydı vardı.Düzeltme arabamı 92.700 km de verdim.
Hocam inşallah aracınızı istediğiniz fiyata satarsınız. Ben dün itibariyle 2010 civic elegance füme manuel arabamı 58.000 tl ye sattım. Arabamı aldığımda boya değişen yoktu aldıktan sonra kardeşim sol arka çamurluğu sürttü çamutluk boyandı, araba yine kardeşimdeyken arkadan biri vurdu bagaj kapağı değişti bu kazada 1400 tl hasar kaydı oluştu. Bir sefer ben ışıklarda beklerken biri arkadan vurdu 2092 tl hasar kaydı oluştu tampon bagaj kapağı değişti. Toplamda 3.492 tl hasar kaydı vardı.
Düzeltme arabamı 92.700 km de verdim.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.