Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Mesajınızı ilgili konuya aktardım.Benim gözlemin piyasada servis harici satılan motor kulaklarının hiçbiri orjinal değil, eğer arkadaşınız aracını seviyor ve uzun vadeli binmek istiyorsa servisten orjinal kulakla değişim yaptırsın, forumda birçok arkadaşında belirttiği ve kendi tecrübemde sağ motor kulağında hiçbir yan sanayi orjinalin yerini tutmuyor.Orjinal ortalama 100bin km dayanır ama yan sanayi tahminen 10-20binde su koyacaktır.Benim eski araçta takılı yan sanayide Dye aldığımda kasanın titreşimini çok bariz hissediyordum.Şu anda servis kampanyası da mevcut, motor kulaklarında parçada %30, işçilikte de %20 indirim mevcut olması lazım.Servisle gidip yüzyüze görüşsün, kampanyalı son fiyatı alıp ona göre kararını versin, benim önerim budur.
Mesajınızı ilgili konuya aktardım.
Benim gözlemin piyasada servis harici satılan motor kulaklarının hiçbiri orjinal değil, eğer arkadaşınız aracını seviyor ve uzun vadeli binmek istiyorsa servisten orjinal kulakla değişim yaptırsın, forumda birçok arkadaşında belirttiği ve kendi tecrübemde sağ motor kulağında hiçbir yan sanayi orjinalin yerini tutmuyor.
Orjinal ortalama 100bin km dayanır ama yan sanayi tahminen 10-20binde su koyacaktır.
Benim eski araçta takılı yan sanayide Dye aldığımda kasanın titreşimini çok bariz hissediyordum.
Şu anda servis kampanyası da mevcut, motor kulaklarında parçada %30, işçilikte de %20 indirim mevcut olması lazım.
Servisle gidip yüzyüze görüşsün, kampanyalı son fiyatı alıp ona göre kararını versin, benim önerim budur.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.