Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Otomatik Fd6 ve otomatik fb7 kullandım. Çok aman aman bir fark var diyememekle beraber fb7 daha performanslı bence. Şanzuman motor gücü aynı olsada süapansiyon aktarma organları birçok şey var aracın gidişini etkileyen ister istemez daha yeni teknoloji olduğu için fb7.Ama sizin yerinizde olsam fd6 satıpta fb7 almazdım. Honda istiyorsanız Fc5 alırdım.Dediğiniz 2015 executive fb7 85-90bin tl. Biraz daha koyunca 2017-2018 fc5 alınabilir diye düşünüyorum. Tabi tercih ve bütçe sizin.Bu arada siyah yıkadıktan sonra parlayınca çok yakışıklı da ertesi sabah renk tozlu gri olunca tipsiz oluyor çok iyi anlıyorum
Otomatik Fd6 ve otomatik fb7 kullandım. Çok aman aman bir fark var diyememekle beraber fb7 daha performanslı bence. Şanzuman motor gücü aynı olsada süapansiyon aktarma organları birçok şey var aracın gidişini etkileyen ister istemez daha yeni teknoloji olduğu için fb7.
Ama sizin yerinizde olsam fd6 satıpta fb7 almazdım. Honda istiyorsanız Fc5 alırdım.
Dediğiniz 2015 executive fb7 85-90bin tl. Biraz daha koyunca 2017-2018 fc5 alınabilir diye düşünüyorum. Tabi tercih ve bütçe sizin.
Bu arada siyah yıkadıktan sonra parlayınca çok yakışıklı da ertesi sabah renk tozlu gri olunca tipsiz oluyor çok iyi anlıyorum
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.