Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Elbette iyileştirmeler var elbette fb7 daha iyi zaten üst modeli ama motorda dediğiniz kadar bir fark olduğunu düşünmüyorum fd6’nın sık fan açması öyle ayarlandığı için kısa sireli sık fan açıyor çok ısındığı yads hararetli çalıştığı için değil yolds sehir halinde 90 derece bile olmuyor aleminyum blok çok iyi ısı iletimi var fd6 da fb7 de mekanik olarak tabiricaizse taş gibi arabalar, fb7 yi ben fd6 nın eksikleri kapatılmış hali olarak görüyorum örnek verdiğinix gibi kıçını biraz kaldırmışlar amortisörler vurma yapmasın diye vtec kicked in yo !!!
Elbette iyileştirmeler var elbette fb7 daha iyi zaten üst modeli ama motorda dediğiniz kadar bir fark olduğunu düşünmüyorum fd6’nın sık fan açması öyle ayarlandığı için kısa sireli sık fan açıyor çok ısındığı yads hararetli çalıştığı için değil yolds sehir halinde 90 derece bile olmuyor aleminyum blok çok iyi ısı iletimi var fd6 da fb7 de mekanik olarak tabiricaizse taş gibi arabalar, fb7 yi ben fd6 nın eksikleri kapatılmış hali olarak görüyorum örnek verdiğinix gibi kıçını biraz kaldırmışlar amortisörler vurma yapmasın diye
vtec kicked in yo !!!
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.